Количка / 0.00 лв.

Всяка чанта си има чар. Изберете своята сега!

Всяка чанта си има чар. Дамската чанта е като мъжете в живота на жената. Добре сложени, тежки, привлекателни – и много скъпи, дълбоки – и в пълен безпорядък. Мъжете и дамската чанта са си лика прилика. Толкова са ни любими, че трудно можем да ги изхвърлим. Чантата на една майка се различава коренно от чантата на дъщерята, чантата на омъжената дама няма нищо общо с тази на неомъжената кокетка. А всяка нова чанта в дамския гардероб означава нова философия и нова епоха. Какво ще кажете за нашите?

 Голямата (надежда и опора)
Ако можеш да бръкнеш в нея и ръката ти да потъне до лакътя, чантата ти е прекалено голяма. Ако е повече от 2 кг и определено дърпа рамото ти право надолу, е прекалено тежка. Престани да я пълниш с всякакви ненужни вещи. Ако наистина се налага да носиш всичко със себе си, купи си раничка. По-добре е обаче да прегледаш вещите си и да прецениш кое да вземеш и кое да оставиш. Големият козметичен несесер може да стои и в офиса, дрехите за фитнес – също. Махни от ключодържателя всичко, което не отваря дома ти. Не носи предмети, които имат сантиментална стойност, но не са ти необходими, като дървени или стъклени фигурки, например. Добрата новина – просторните чанти в стил милитари ти предлагат почти военна надеждност и здравина. И почти неограничен обем.


На перфекционистката
Обикновено жените кариеристки често превръщат стремежа си към 100-процентов стил в унил и скучен външен вид. Дори офисният етикет да ти налага по-строго облекло, можеш да смекчиш острите ъгли и да избереш вместо гладката, полирана кожа – кожа шевро. Преплетените кожени каишки и елегантните принтове също са допустими, ако чантата е с класическа форма.

В стил „безкраен хаос”
Стар бонбон, полупразен флакон от парфюм, стари касови бележки, поне няколко червила… Не е ли съвсем нормално, че не можеш да откриеш ключа за дома цели 10 минути? Първо, купи си бележник, в който да съхраняваш важните разписки и бележки, визитник, прегледай наличните червила и гримове и носи от всеки вид само по едно нещо. Всяка вечер поглеждай дали не си прибрала нещо ненужно, което утре няма да ти трябва. Избери си чанта с вградено огледалце и няколко отделения и джобчета.

Ексцентрична – за мечтателки
Ненавиждаш корпоративните правила и обичаш да шокираш колегите си и шефа, появявайки се на съвещание или важна среща със сламена чанта, тип кошница? Но всъщност си толкова талантлива и обаятелна, че дори тази невинна модна и етикетна забежка не разваля имиджа ти, а напротив, прави те още по-очарователна и желана! Е, все пак имай предвид, че не си на 18. Избери си чанта, която е достатъчно секси и дизайнерска, но в същото време има стил и не е просто ярък декоративен елемент. Нека да е в цвят, който отива поне на три от костюмите в гардероба ти. Може би ще си харесаш нещо ексцентрично, но с мярка.

Сподели

Вашият коментар