Количка / 0.00 лв.

Стилни в сиво

На пръв поглед цветът изглежда доста невзрачен и скучен, но всъщност е идеален в много отношения и почти универсален, защото е подходящ за ежедневието и за официални случаи.

Ако успеете да комбинирате сивия цвят с подходящите тонове, ще получите перфектна визия. Имайте предвид, че изглежда добре в компанията на ярки нюанси като рубин, кобалт, виолетово.

Можете да съчетаете сиво със сиво – но в различни тонове. Блузите в ярки цветове е добре да носите със светлосив костюм с панталон или с тъмносив пуловер и пастелен шал. Тези цветови комбинации създават впечатление за балансираност при всеки стил.

Можете да носите още сивото с черно или бяло, ако искате да постигнете класическо излъчване. Това са цветове, подходящи за работна среща, интервю за работа, за път, но не и за посещение в нощен клуб например.

Сивите панталони и полата тип молив, комбинирани с обикновено бяло или черно сако, също са класическа комбинация. Тук внимавайте с избора на риза. Не трябва да е твърде ярка, нито твърде тъмна.

Ако решите, че изглеждате много „сиво”, добавете обувки или бижута в по-ярки тонове. Сложете и нестандартни бижута със сребърен обков.
В никакъв случай не носете сиви дрехи със златни аксесоари. Двата цвята са абсолютно несъвместими, коментират стилистите.

И разбира се, никога не слагайте сиви аксесоари на сиви дрехи. Сивата шапка или ръкавици са подходящи за тоалети в ярки тонове, защото ще им придадат повече елегантност.

Сподели

Вашият коментар