Количка / 0.00 лв.

Шест цвята, в които да посрещнете 2018-а и които ще ви донесат късмет

Кучето е най-добрият приятел на човека, затова годината, която ни предстои, обещава да ни донесе много щастливи моменти. И така – какво да облечете, за да не раздразните нейния стопанин – Жълтото Земно Куче (според китайския календар)?

Жълто. Цветът на успеха. Символ на мъдростта и жизнерадостта. Със сигурност ще ви донесе късмет. Ако сте избрали ярка къса рокля с пайети, допълнете образа си със сандали или обувки на ток, бижута от жълто злато, чанта в сапфирено синьо.

Черно. Цветът на успеха – символ на елегантността. Ако посрещнете 2018-а в черно, годината ви ще бъде спокойна и хармонична. Изберете рокля от черна дантела, която да допълните с обувки и клъч, декорирани с камъни. И малко червено червило…

Розово. Всички светли тонове носят послание за лекота и позитивизъм. Изберете тоалет в цвят пепел от рози и годината ще ви изненада с приятни подаръци. Добавете обеци от розово злато, клъч и обувки, покрити с блестящи елементи.

Златисто. Подходящ цвят за всички, които мечтаят през новата година да подобрят материалното си състояние. За да постигнете хармония, чантата и обувките трябва да са по-приглушени – например, в черно.

Сребристо. Покровителства онези, които вярват в чудеса. Добавете към роклята сребристи обеци-снежинки, а обувките и клъчът могат да бъдат покрити с блясък.

Червено. Цветът на любовта. Изберете го, ако търсите семейна хармония и щастие или своята по-добра половинка. Добавете обувки в тъмносиньо или черно и леки, изтънчени бижута.

Сподели

Вашият коментар