Количка / 0.00 лв.

Регистрация. Поръчки. Поверителност на данните

Регистрация в сайт за пазаруване Obuhte.com

За да направите своята поръчка, е необходимо да попълните електронен формуляр с име и фамилия, е-mail, адрес и телефон за контакт. Тази информация е необходима, за да се свържем с вас и да потвърдим направената поръчка, както и за доставката. При поръчка, в полето „Адрес“ можете да посочите директно адрес на офис на Еконт Експрес, до който ще ви е най-удобно да доставим продукта. В случай, че имате въпрос или искате да направите уточнение към поръчката, използвайте полето „коментар“. С отбелязване на полето „Съгласен съм с Общите условия“ вие извършвате електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларирате, че сте запознати с настоящите Общи условия и ги приемате.

 

Поръчка

Поръчки може да правите онлайн 24 часа в денонощието, включително в почивните дни и в дните на официални празници. При финализиране на поръчка, ще получите e-mail с информация за продуктите, които сте поръчали, техните цени, условия за доставка които сте отбелязали, както и данните, които сте попълнили при регистрация. За всеки етап от обработване на вашата поръчка (приемане на поръчката, изпращане на пратката) ще бъдете уведомявани от оператор по е-майл. За да уточним наличността на избрания от вас артикул и условията на доставка ще се свържем с вас на посочения в регистрацията ви телефон.

Поръчката ви се счита за потвърдена само след като служител от екипа на Obuhte.com се свърже с вас на телефона, който сте оставили за контакт.

 

Политика за защита и поверителност на личните данни

Личните данни, които Obuhte.com получава при вашата регистрация, ще бъдат използвани единствено за обработка и изпълнение на поръчки, предоставяне на информационни бюлетини (с вашето изрично съгласие) и за връзка с вас, в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката.
Използваме лични данни като имена, имейли, телефони и адрес за доставка на поръчката, както и друга информация, която може да възприета като лични данни, идентифицираща физически лица – клиенти на сайта за пазаруване. Ние събираме само необходимата информация за да бъде поръчаната от вас стока доставена на желания адрес в съответното време.

Политиката ни за защита и поверителност на лични данни, наричана по-нататък „Политиката за поверителност“, определя как ще бъдат обработвани и защитени тези лични данни. Защитата на личните данни е от голямо значение за нас и искаме процесът по обработката им да бъде максимално прозрачен, като спазваме принципите за законосъобразност и добросъвестност при обработване на лични данни.

Ние се стремим да бъдем максимално ясни, конкретни и прозрачни в информацията относно обработването на личните Ви данни, която Ви предоставяме на нашата интернет страница.

Страницата е собственост и се администрира от „Елфия трейд“ ЕООД.

Кой носи отговорност за личните Ви данни?
„Елфия трейд“ ЕООД е администратор на личните данни, които ни предоставяте и носи отговорност за тях, съгласно Общия регламент за защита на данните (Регламент (ЕС) 2016/679) и приложимото българско законодателство за защита на личните данни.
Данните, които събираме от Вас, се съхраняват на територията на Република България, в рамките на Европейския съюз (ЕС).
Вашите данни се събират, обработват и съхраняват при взети от нас технически и организационни мерки за защита срещу неразрешено или незаконосъобразно обработване, защита срещу случайна загуба, злоупотреба, неоторизиран достъп, нерегламентирано разкриване, изменение или унищожаване, като достъп до тях имат само упълномощените за това лица.
Никога не прехвърляме, продаваме или разменяме Вашите данни за маркетингови цели на трети страни.

Какви са Вашите права?
Право на достъп: По всяко време имате право да поискате информация от нас относно личните Ви данни, които съхраняваме, в срока, за който имаме право да ги съхраняваме.
Право на коригиране: Имате право да поискате коригиране на Вашите лични данни, ако те са неточни, непълни или е настъпила промяна.
Право на изтриване: Имате право да поискате изтриване на всички Ваши лични данни, обработвани от нас, по всяко време.
Право на възражение: имате право, по всяко време и съобразно конкретната ситуация, на възражение срещу обработване на лични Ви данни.
Право на ограничаване на обработването: Имате право да поискате да ограничим обработването на Вашите лични данни при следните обстоятелства:

  • ако претендирате, че Вашите данни са неточни;
  • ако обработването е неправомерно, можете да възразите срещу изтриването на личните Ви данни и вместо това да изискате ограничаване на използването им;
  • когато ние не се нуждаем повече от личните Ви данни за целите на обработването, но Вие ги изискате за установяването, упражняването или защитата на правни претенции;
  • когато сте упражнили правото си на възражение срещу обработването на данните Ви и се чака проверка дали нашите законни основания имат преимущество пред Вашите интереси.

Как можете да приложите Вашите права? Ние се отнасяме много сериозно към защитата на личните данни и Вашите права във връзка с тях, поради което винаги можете да се свържете с нас на имейл: obuhte@abv.bg

Право на подаване на жалба: Ако смятате, че обработваме Вашите лични данни по неправилен начин, можете да се свържете с нас на имейл: obuhte@abv.bg

Също така имате право да подадете жалба към съответния надзорен орган, като за Република България това е Комисията за защита на личните данни, която можете да откриете на уебадрес: www.cpdp.bg

Актуализиране на Политиката за поверителност: Възможно е да актуализираме нашата Политика за поверителност, затова Ви препоръчваме да преглеждате Политиката при посещението си на този сайт, за да се уверите, че сте запознати с всички промени и разбирате как Вашите данни ще бъдат обработвани.

Защо използваме Вашите лични данни? Събираме и обработваме Вашите лични данни, само доколкото е необходимо за конкретни и легитимни цели, за които са били получени, като спазваме принципите на пропорционалност и необходимост при обработването на данните.

Обработваме следните категории лични данни:

  • Лична информация за контакт, включително всяка информация, която дава възможност да се свържем с Вас (име, имейл адрес, пощенски адрес, телефонен номер).
  • Създадено от Вас съдържание (например публикации, снимки, видеоклипове др.), което сте споделили, като сте го качили на уебсайта ни или страниците ни в социалните медии.
  • Obuhte може да получи определена лична информация за Вас от профила Ви в социалните мрежи. Можете да научите повече за данните от профила Ви, които могат да бъдат споделени с нас, като посетите уебсайта на съответната социална мрежа.

Лични данни на деца.  Obuhte.com не изисква лични данни на деца под 16-годишна възраст. Ако открием, че такива данни са случайно събрани, те ще бъдат заличени веднага. При необходимост от събиране на лични данни на деца под 16 години, това ще става с изричното писмено съгласие от упражняващите родителските права.

Право да оттеглите съгласието си:
Имате право да оттеглите съгласието си за обработване на Вашите лични данни по всяко време по следните начини:

  • като следвате указанията във всяко съобщение, изпратено до Вас;
  • като изпратите имейл, в който изразите желанието си да оттеглите даденото съгласие на: obuhte@abv.bg

Обърнете внимание, че оттеглянето на съгласието Ви не засяга законосъобразността на обработването, основано на дадено съгласие преди неговото оттегляне.

Колко време съхраняваме Вашите данни?
Ще запазим Вашите лични данни за срока, определен в действащото законодателство, в зависимост от целта, за която са събрани или до оттегляне на Вашето съгласие.