Количка / 0.00 лв.

Идеалните мъжки обувки за пролетта – изчистена визия, качествена естествена кожа

Мъжете са по-суетни от жените, казват често стилисти. За тях e също толкова важно да изглеждат добре, колкото и за дамите. Виновни за това донякъде са съвременните канали за комуникация – списанията, социалните мрежи. Днес не е необходимо да пътуваш до Париж, Милано или Ню Йорк, за да се запознаеш с актуалните модни тенденции. Достатъчно е да си пуснеш телевизора или компютъра и да изглеждаш от първия ред най-новите колекции на Версаче и Том Форд.
И така – какво търсят мъжете? Елегантност, стил, изчистени линии, качествени материали и не на последно място удобство. Т.е. същите неща като дамите.
Добрата новина е, че компаниите също правят своите проучвания и съобразяват модата с очакванията на клиентите. И моделите на набиращата все по-голяма  популярност у нас испанска марка Xti доказват това. Мъжките обувки са изчистени и в същото време изцяло в крак с тенденциите, изработени в Испания, което гарантира качеството, от страхотна естествена кожа, коята се грижи за здравето на кожата и удобството на крака. Цветовете отново са съобразени с вкуса на господата – присъстват традиционното черно и кафяво, сивото, бежовото и тъмносиньото. Нюанси, които идеално се комбинират с различни материи и цветове, както и с различен стил дрехи. Посрещнете пролетта с лека походка, залагайки на качеството и удобството, които оригиналната испанска марка Xti ви гарантира. Възползвайте се от специалната оферта, която ви позволява да се сдобиете с качествени обувки от естествена кожа само за 56.90 лева (с отстапъка над 30%). Посетете онлайн магазина obuhte.com и  поръчайте своите идеални обувки за пролетта преди някой да ви изпревари. Количествата са ограничени!

Сподели

Вашият коментар