Количка / 0.00 лв.

Гаранция и политика на връщане

Гаранция и политика на връщане. В Obuhte.com се предлагат само качествени продукти с доказан произход.

Фирмите, чиито продукти предлагаме, са производители на световноизвестни марки обувки и аксесоари, доказали своята надеждност и качество. Ние поемаме цялостно гаранционно обслужване и замянa, съгласно срока и условията, посочени в Закона за защита на потребителите.

Как можете да върнете вече закупен продукт?

Имате право да върнете закупената от нас стока в срок от 7 работни дни, съгласно условията на чл.55 от Закона за защита на потребителите. Продуктът трябва да не е носен и да няма следи от употреба по ходилото. Разходите за връщането му са за сметка на потребителя. Възстановяването на сумата става по банков път в срок от 5 работни дни от получаването на стоката след като предварително е нужно да ни уведомите на тел. 0898 300 103.

Как да подмените размера?

На сайта сме публикували подробно и точно описание за това как да прецените кой е размер обувки ще ви стои добре. Ако има разминаване в номерацията, то е обявено предварително. След като потвърдите поръчката и ви се обадим по телефона, ние ще ви попитаме и за размера на ходилото и отново ще уточним избрания от вас размер. Въпреки всичко, възможно е обувката да не ви е удобна. В този случай имате право да замените продукта с друг размер или друг продукт. Новият размер или продукт ще получите след като предварително се свържете с нас на тел. 0898 300 103, за да резервирате новия номер или модел. Вашето удобство и конфорт са най-важни за нас.