Количка / 0.00 лв.

Доставка и плащане

 

 Доставка и плащане

Доставка на поръчката. Ohuhte.com доставя стоките, поръчани от вас с куриерска фирма „Еконт”. Поръчката ви може да бъде доставена до всяка точка в България – до адрес или до поискване в офис на куриера. Тук можете да проверите най-близкия офис на „Еконт” до вас http://www.econt.com/offices/

Цена на доставката

За поръчка над 90 лв. доставката на продуктите е БЕЗПЛАТНА, но се заплаща такса от % върху общата цена, която се дължи на „Еконт“ за услугата наложен платеж и застраховка. Безплатната доставка не важи за продукти, които са в акция.

За поръчка под 90 лв. цената за доставка до адреса на клиента е 5,70 лв. + прибавяне на такса от % върху общата цена, която се дължи на „Еконт“ за услугата наложен платеж и застраховка.

За поръчка под 90 лв. цената за доставка до офис на Еконт е 3,60 лв. + прибавяне на такса от % върху общата цена, която се дължи на „Еконт“ за услугата наложен платеж и застраховка.

– Ако желаете да получите пратката в точно определен от вас час или в събота, към таксата за доставка се добавят 2,40 лв.

Срок за обработване и доставка

Поръчките се обработват и след обаждане на наш служител по телефона стоката се изпраща с куриерската фирма.
Закупеният продукт ще бъде при вас до два дни след поръчката между 9,30 и 17,00 часа до адрес или до 10,00 часа в офис на куриера.
В събота доставки се извършват до 13,00 часа до адрес, а офисите на куриерите работят от 9,00 до 13,00 часа.
Поръчки, направени в събота след 13,00 часа, неделя или празнични дни, се обработват и изпращат в първия работен ден.
В неделя и на официални празници доставки не се извършват!

Плащане на поръчаната стока

При поръчка на стока от obuhte.com плащането става с наложен платeж при доставка с куриерска фирма „Еконт”, като плащането се извършва при получаване на стоката.

Работно време

Работно време на Obuhte.com за запитвания и поръчки на тел. 0898 300 103:

от понеделник до петък: 9.00 – 19.00 часа
в събота: 9.00 – 14.00 часа
неделя: почивен ден