Количка / 0.00 лв.

Есен на каре… Или десенът, който трябва да имате

Есен на каре. Ако все още не сте се сдобили с панталон, сако или шлифер в модерния за сезона десен, време е да го направите. Защото това е абсолютният must have според модните специалисти от Милано, Париж, Лондон и Ню Йорк.

Обувките и размер XXL или как да скриете проблемните зони?

Как да скрием проблемните зони и да подчертаем достойнствата на фигурата? И визуално да „намалим” размера с поне един номер? Лесно е. Вижте нашите съвети.

Велосипедки превземат летния гардероб

Велосипедки или три четвърти панталони и клинчета са голям хит. В комбинация с тениски и къси сака те навлизат в ежедневния ни гардероб, след като покориха подиума. Сред големите им звездни фенове е не кой да е, а кралицата на социалните мрежи Ким Кардашиян.

Всяка чанта си има чар. Изберете своята сега!

Всяка чанта си има чар. Дамската чанта е като мъжете в живота на жената. Добре сложени, тежки, привлекателни – и много скъпи, дълбоки – и в пълен безпорядък. Мъжете и дамската чанта са си лика прилика. Толкова са ни любими, че трудно можем да ги изхвърлим. Чантата на една майка се различава коренно от чантата […]

Безцветна елегантност. Заложете на nude тоновете

Безцветна елегантност? Може да си мислите, че дрехите в телесен цвят „бледнеят”, но не е така. Добре подбраният тон ще стои чудесно на всяка жена: светлата кожа придобива вътрешен блясък, а тъмната изглежда по-нежна и привлекателна. 

Лятото се къпе в цветове

  Лятото се къпе в цветове. Пейзажи, жар-птици, красиви животни и цветя кацат върху роклите, полите, шаловете, обувките. Лятото е пъстро, а дизайнерите ни дават картбланш да съчетаваме всички с всичко. Въпрос на вкус и вдъхновение.

Тенденции 2018. Как да обновите гардероба си?

  Тенденции 2018 са повече от богати. Наистина всяка дама може да открие нещо за себе си. От странните цветни обувки с невероятни токове, до изисканите модели в свежи тонове – дизайнерите предлагат наистина изобилие от решения за вашия гардероб.

10 модни съвета от Кари Брадшоу

  Героинята на Сара Джесика Паркър от „Сексът и градът” повлия върху начина на живот на едно цяло поколение. Защото тя без съмнение е всепризната модна икона. Ето и нейните съвети.

Шест цвята, в които да посрещнете 2018-а и които ще ви донесат късмет

Кучето е най-добрият приятел на човека, затова годината, която ни предстои, обещава да ни донесе много щастливи моменти. И така – какво да облечете, за да не раздразните нейния стопанин – Жълтото Земно Куче (според китайския календар)?

Удобните обувки. Най-добрата превенция срещу болки в краката

Удобните обувки ще ви осигурят хубава походка и красиви крака. А красивите крака са мечта за много жени и девойки и обект на интерес от страна на мъжете.