Количка / 0.00 лв.

6 решения на най-често срещаните проблеми с обувките

Сигурно на света няма жена, която поне веднъж да не е носила неудобни обувки, твърде високи или твърде тесни, обувки, които са имали неприятна миризма или пък са „скърцали”. Е, трябва да знаете, че решение все пак съществува.
Ако обувките ви скърцат… Обикновено се случва, когато са нови. Ще решите лесно проблема, ако посипете малко детска пудра под стелката или на подметката отдолу.
Ако се е появила неприятна миризма… Поставете в обувките пакетче-две черен чай. На сутринта миризмата ще е изчезнала.
Ако белите ви кецове са се замърсили… Можете да им върнете бялата прелест, ако смесите сода за хляб и препарат за миене на чинии. След това почистете с помощта на четка и на сместа плата.
Ако ви болят краката от високите токчета Използвайте силиконови подложки – ще омекотят подметката и ще намалят напрежението върху стъпалата.
Ако не блестят достатъчно… Можете да придадете блясък на кожените си обувки, ако ги натъркате с малко лосион за тяло.
Ако са ви твърде тесни… Обуйте дебели, груби чорапи, след това сложете и обувките. Можете преди това да ги натъркате със спирт или леко да ги намокрите отвътре. Поразходете ги у дома за ден-два. Ще ви станат удобни като пантофки.

Трябва да отбележим, че има още едно решение – купувайте качествени обувки, със 100% гарантиран произход и качество. От висококачествени материали. Ние от wwww.obuhte.com гарантираме за моделите, които предлагаме.

Сподели

Вашият коментар