Количка / 0.00 лв.

Tag Archives: тенденции

Всяка чанта си има чар. Изберете своята сега!

Всяка чанта си има чар. Дамската чанта е като мъжете в живота на жената. Добре сложени, тежки, привлекателни – и много скъпи, дълбоки – и в пълен безпорядък. Мъжете и дамската чанта са си лика прилика. Толкова са ни любими, че трудно можем да ги изхвърлим. Чантата на една майка се различава коренно от чантата […]

Лятото се къпе в цветове

  Лятото се къпе в цветове. Пейзажи, жар-птици, красиви животни и цветя кацат върху роклите, полите, шаловете, обувките. Лятото е пъстро, а дизайнерите ни дават картбланш да съчетаваме всички с всичко. Въпрос на вкус и вдъхновение.

Тенденции 2018. Как да обновите гардероба си?

  Тенденции 2018 са повече от богати. Наистина всяка дама може да открие нещо за себе си. От странните цветни обувки с невероятни токове, до изисканите модели в свежи тонове – дизайнерите предлагат наистина изобилие от решения за вашия гардероб.

Малката черна рокля

Малката черна рокля отдавна вече не е само част от облеклото. Това е цяла концепция, култова вещ, която намира своето въплъщение във всяка епоха. Не е важно какви са днешните модни тенденции. Жените продължават да се доверяват на този вечен гарант на безупречния стил. А по празниците популярността на черната рокля нараства десетки пъти.

Пончо вместо шал или палто

То е традиционна дреха за гардероба на жителите на Южна Америка. За първи европейските дизайнери го включват в колекциите си през през 60-те години на XX век. Днешният му вариант е доста по-различен от оригинала, но е все така атрактивен и актуален.

Маратонки & Кецове = Готино лятно настроение

Колекциите за пролет-лято 2016 изобилстват от разнообразни модели маратонки и кецове – за всеки тип време, за всяко настроение и за всеки тип облекло. Можем да ги комбинираме с дънки, пола или рокля…

С какво да комбинираме слипърите

Добрата новина е, че те стоят отлично с всеки костюм в стил casual. Но съвсем разбираемо, първото, което ни идва наум, е да ги съчетаем с дънки и тениска или риза.

Очила, шапки и бижута – колкото повече, толкова повече!

Дизайнерите ни връщат назад към модата на 70-те, а това означава, че слънчевите очила, шапките и големите и много на брой бижута са страшно актуални. Що се отнася до шапките, заложете на широкополите от панама и т.нар. рокендролки, бейзболките или кожените каскети.

Розово срещу синьо – кой пастелен цвят е по-актуален?

Пастелните тонове са толкова шик сега, колкото бяха и през миналия сезон. Този път обаче се отличават два ясно изразени лидера, всеки от които не иска да отстъпи първенството на конкурента си.