Количка / 0.00 лв.

Tag Archives: обувки

Удобните обувки. Най-добрата превенция срещу болки в краката

Удобните обувки ще ви осигурят хубава походка и красиви крака. А красивите крака са мечта за много жени и девойки и обект на интерес от страна на мъжете.

Малката черна рокля

Малката черна рокля отдавна вече не е само част от облеклото. Това е цяла концепция, култова вещ, която намира своето въплъщение във всяка епоха. Не е важно какви са днешните модни тенденции. Жените продължават да се доверяват на този вечен гарант на безупречния стил. А по празниците популярността на черната рокля нараства десетки пъти.

7 професионални съвета за избора на обувки

Обувките са един от най-важните детайли, който може да „разкаже” на околните доколко сте в крак с модата, дали предпочитате комфорта или сте върли фенове на тенденциите…

6 решения на най-често срещаните проблеми с обувките

Сигурно на света няма жена, която поне веднъж да не е носила неудобни обувки, твърде високи или твърде тесни, обувки, които са имали неприятна миризма или пък са „скърцали”. Е, трябва да знаете, че решение все пак съществува.

Минимализмът превзе абитуриентските рокли, блясък при обувките

Това е основната тенденция тази година, коментират стилисти и дизайнери. Късите, вталени модели могат да бъдат изпълнени както в един цвят, така и в няколко тона.

Високите токчета влияят на поведението на мъжете

Това твърдят авторите на публикация в сп. Archives of Sexual Behavior. Те провели изследване, което показало, че силният пол е склонен повече да се притече на помощ и  завързва по-бързо разговор с дамите в бара, ако са с обувки на токчета.