Количка / 0.00 лв.

Общи условия

Регистрация

За да направите своята поръчка, е необходимо да попълните електронен формуляр с име и фамилия, е-mail, адрес и телефон за контакт. Тази информация е необходима, за да се свържем с вас и да потвърдим направената поръчка, както и за доставката. При поръчка, в полето „Адрес“ можете да посочите директно адрес на офис на Еконт Експрес, до който ще ви е най-удобно да доставим продукта. В случай, че имате въпрос или искате да направите уточнение към поръчката, използвайте полето „коментар“. С отбелязване на полето „Съгласен съм с Общите условия“ вие извършвате електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларирате, че сте запознати с настоящите Общи условия и ги приемате.

Поверителност на данните

Личните данни, които Obuhte.com получава при вашата регистрация, ще бъдат използвани единствено за обработка и изпълнение на поръчки, предоставяне на информационни бюлетини (с вашето изрично съгласие) и за връзка с вас, в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката.
Obuhte.com гарантира, че вашите данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за информационния ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време.

Поръчка

Поръчки може да правите онлайн 24 часа в денонощието, включително в почивните дни и в дните на официални празници. При финализиране на поръчка, ще получите e-mail с информация за продуктите, които сте поръчали, техните цени, условия за доставка които сте отбелязали, както и данните, които сте попълнили при регистрация. За всеки етап от обработване на вашата поръчка (приемане на поръчката, изпращане на пратката) ще бъдете уведомявани от оператор по е-майл. За да уточним наличността на избрания от вас артикул и условията на доставка ще се свържем с вас на посочения в регистрацията ви телефон.

Поръчката ви се счита за потвърдена само след като служител от екипа на Obuhte.com се свърже с вас на телефона, който сте оставили за контакт.