Количка / 0.00 лв.

Category Archives: полезно

Удобните обувки. Най-добрата превенция срещу болки в краката

Удобните обувки ще ви осигурят хубава походка и красиви крака. А красивите крака са мечта за много жени и девойки и обект на интерес от страна на мъжете.

Аксесоарите. Как да ги изберем?

Аксесоарите. Някои специалисти казват, че именно те „правят модата. При техния избор обаче дебнат куп подводни камъни. Можем ли да ги избегнем и да изглеждаме наистина добре – в  крак с тенденциите, но не и смешни?

Когато купувате кашмир…

Кашмиреният пуловер или жилетка са меки, топли и много шик. Този преди всичко зимен материал е едно чудесно допълнение към гардероба ви за студените дни. Кашмирът е малко по-скъп от обикновените вълнени пуловери, но пък цената му се оправдава от наистина доброто качество.

В сезона на удобните, секси балерини

Наричат ги така, заради приликата им с онези красиви пантофки, които носят балерините на сцената. Може да не са любими на 100% от дамите, но са достатъчно харесвани, за да имат специално място във всяка пролетна колекция. Как и с какво да ги носим?

7 професионални съвета за избора на обувки

Обувките са един от най-важните детайли, който може да „разкаже” на околните доколко сте в крак с модата, дали предпочитате комфорта или сте върли фенове на тенденциите…

6 решения на най-често срещаните проблеми с обувките

Сигурно на света няма жена, която поне веднъж да не е носила неудобни обувки, твърде високи или твърде тесни, обувки, които са имали неприятна миризма или пък са „скърцали”. Е, трябва да знаете, че решение все пак съществува.