Количка / 0.00 лв.

10 модни съвета от Кари Брадшоу

Героинята на Сара Джесика Паркър от „Сексът и градът” повлия върху начина на живот на едно цяло поколение. Защото тя без съмнение е всепризната модна икона. Ето и нейните съвети.

Шест цвята, в които да посрещнете 2018-а и които ще ви донесат късмет

Кучето е най-добрият приятел на човека, затова годината, която ни предстои, обещава да ни донесе много щастливи моменти. И така – какво да облечете, за да не раздразните нейния стопанин – Жълтото Земно Куче (според китайския календар)?

Удобните обувки. Най-добрата превенция срещу болки в краката

Удобните обувки ще ви осигурят хубава походка и красиви крака. А красивите крака са мечта за много жени и девойки и обект на интерес от страна на мъжете.

Аксесоарите. Как да ги изберем?

Аксесоарите. Някои специалисти казват, че именно те „правят модата. При техния избор обаче дебнат куп подводни камъни. Можем ли да ги избегнем и да изглеждаме наистина добре – в  крак с тенденциите, но не и смешни?

Когато купувате кашмир…

Кашмиреният пуловер или жилетка са меки, топли и много шик. Този преди всичко зимен материал е едно чудесно допълнение към гардероба ви за студените дни. Кашмирът е малко по-скъп от обикновените вълнени пуловери, но пък цената му се оправдава от наистина доброто качество.

Малката черна рокля

Малката черна рокля отдавна вече не е само част от облеклото. Това е цяла концепция, култова вещ, която намира своето въплъщение във всяка епоха. Не е важно какви са днешните модни тенденции. Жените продължават да се доверяват на този вечен гарант на безупречния стил. А по празниците популярността на черната рокля нараства десетки пъти.

Пончо вместо шал или палто

То е традиционна дреха за гардероба на жителите на Южна Америка. За първи европейските дизайнери го включват в колекциите си през през 60-те години на XX век. Днешният му вариант е доста по-различен от оригинала, но е все така атрактивен и актуален.

Спокоен, нежен, мек. Pale Dogwood – цветът на лятото

Спокоен, нежен, мек. Изтънчен, нежно-розов, напомнящ за венчелистчетата на розов храст. Усеща се съвсем лек червен нюанс, дълбоко скрит в розовата основа, изключително ненатрапчив и светъл. Идеален е за базов тон на летния ви гардероб.

Предложи цена, купи с отстъпка, направена специално за теб!

Истинските намаления се случват само тук – за мама, тате и децата – качествeни обувки на ниски цени. А сега и най-интересното – за месеците юни и юли онлайн магазинът предлага на своите клиенти възможността да дадат своята цена за продукт, който са си харесали!